KONYA / CİHANBEYLİ - Şehit Vural Erğinkan İmam Hatip Ortaokulu

Kas

VELİ TOPLANTISI

Kas

BaştA Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ve şehit öğretmenler olmak üzere öğretmenler günümüz kutlu olsun.

Ekm

İMAM HATİP OKULLARI KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ VESİLESİYLE ÖĞRENCİLERİMİZLE BERABER İMAM HATİP OKULLARININ VİZYONU VE MİSYONUNA DAİR VİDEO GÖSTERİSİ İZLEDİK. KUR'AN-I KERİM'İN VE PEYGAMERİMİZ (SAV)'İN SÜNNETİNİN IŞIĞINDA YETİŞEN BİR NESİL OLMA ŞUURUYLA, BU BİLİNÇLE İMAM HATİP ORTAOKULLARI HAFTAMIZ KUTLU OLSUN.

OKULUMUZA ZİYARET

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI

May

Din Kültürü Öğretmeni Hatice ÇAĞLAR  tarafından öğretmenlerimize Hz Muhammedin eğitim anlayışı ve eğitim metodları başlıklı seminer düzenlendi.

May

Sene başında yapılan toplantı neticesinde okulumuzda LGS koordinatörü seçilmiş olup yapılacak faaliyetlerin planlanması sağlanmıştır.Rehberlik öğretmenimiz Buket GÜNEŞ tarafından rehberlik ve kariyer planlama ile ilgili içerik be uygulamalar yapılmıştır.Bu kapsamda mezun öğrencilerimiz davet edilmiş ve 8.sınıflarımıza ve 7.sınıflarımıza tecrübelerini ve ortaöğretimin nasıl işlediği hakkında bilgiler vermişlerdir.

May

Okulumuzun Günler öncesinden beklediği dini özel gecelerimiz ve günlerimiz için hazırlanmakta ve tüm öğrenci ve öğretmenlere farkındalık oluşturmak için gerekli iş hassaiyetini göstermektedir.