May

Güzelleştirmeye okulumdan başlıyorum anlayışı içerisinde okulumuzu daha güzel hale getirmek için her geçen gün okul idaresi öğretmen öğrenci üçlemesi olarak elimizi taşın altına koyuyoruz işbirlikli şekilde öğreniyoruz.

May

Okulumuzda Bakanlığımızın bize sağladığı desteklerle DYK kurslarımız devam etmekte olup tüm öğrencilerimize yardımcı kitap desteğide sağlanmıştır. Ayrıca LGS ye yönelik planlanmış faaliyetlerimizde koordineli olarak sürmekte olup okul idaremiz işin en hassa şekilde yapılması için çaba sarfetmektedir.

Mrt

TÜM YILLARDA OLDUĞU GİBİ BU YILDA LGS SINAVINA OLAN HAZIRLIKLARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR.ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLIKLI VE TECRÜBE SAHİBİ OLMALARI İÇİN AYLIK VE HAFTALIK DENEMELERİMİZİ YAPIYORUZ.

Mrt

Okul kütüphanesi okul bitiminden 17.00’a kadar öğrencilerimizin kullanımına açık tutulur ve öğrencilerimizin gerekli araştırmaları yapabilmeleri için internete erişimleri sağlanır.

Mrt

Öğrencilerimizle okul öğle aralarında ve okul ders çıkışlarında bölge Cami imamımız ve Din Kültürü Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz çocuklarla ayın konusu hakkında sohbetler ediyor ve bilgiler veriyorlar.Şubat ayı konumuz din görevlerinin özellikleri ve mesleki etik değerler.

Mrt

Kalite Takip Sistemi Şubat ayı çalışma programı kapsamında İngilizce öğretmeni Aylin Tokmak’ın yaptığı çalışmayla “Değerler eğitimi,bilim,sanat,spor,sosyal ve kültürel etkinlikler alanında”okulda “Ödüllü Bulmaca” etkinliği hayata geçirildi.