ETWİNNİNG-TÜBİTAK

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Aylin Tokmak, mart ayı etkinliği olan "Yenilikçi çalışmalar, robotik kodlama, STEM, TUBITAK projeleri, Erasmus, e- Twinning ulusal ve uluslararası hibe programlan incelenerek değerlendirilir "kazanıma yönelik çalışmalar yapmıştır.

Geçtiğimiz yıl içindeki 2 e-Twinning projesi yapan öğretmenimiz yapılan projeleri örnek niteliğinde öğrencilere bir e-Twinning proje aşamalarından bahsetmiştir.Sınıfta akıllı tahtadan portal üzerinden görsellerle anlatmıştır.

Okulun Tübitak projelerinde koordinatör hocamız Burhan Ceyhan'dan yardım alarak Tübitak proje tanıtım videoları öğrencilere izletilmiş ve bu yıl içinde okulumuzda Tübitak projesi yapılmasına karar kılınmıştır.

Öğrencilerin yeni projelere hevesli olduğu görülmüş, ödül almış örnek projelerden ilham aldıkları dile getirilmiştir.Böylelikle öğrencilerin,çok yönlü düşünme becerisi ve teknolojiyi etkin kullanma gibi becerilerinin gelişeceği gözlemlenmiştir.

21-06-202321-06-202321-06-202321-06-2023
Yayın: 21.06.2023 - Güncelleme: 21.06.2023 14:46 - Görüntülenme: 71